Головна » 2019 » October » 2 » Про еніологію і не тільки
14:33
Про еніологію і не тільки
Про еніологію і не тільки

Еніологія – наука про енергоінформаційний обмін людини з середовищем її проживання. Хтось вважає її псевдонаукою. Але її адепти впевнені, що якщо ми чогось не знаємо, то це ще не факт, що воно не існує об’єктивно. Еніологія увібрала в себе знання про Всесвіт і людину у ньому, які зашифровані в Біблії, Корані, Ведах, казках і міфах; разом з тим вона базується на доказах точних наук нашого часу. Те, чого ми ще не знаємо, є для нас таємницею. Але є втаємничені, котрі знають більше – і вони заслуговують на повагу.

Кордунов Ігор Михайлович за фахом інженер-геолог. Паралельно з інженерно-геологічними пошуками займався інформаційно-біолокаційними дослідженнями навколишнього середовища і місць проживання людей, виявленням геопатогенних і біоенергетично аномальних зон на поверхні землі і встановленням характеру їх впливу на людину, виявленням біоенергетичноаномальних предметів у місцях проживання людей і наданням практичних рекомендацій по захисту від їх впливу.

Узагальнюючі статті з біоенергетичних досліджень, проведених І.М.Кордуновим упродовж 2010–2019 рр., його роздуми зібрано і видано окремою книжкою «Еніологічні дослідження природного середовища та археологічних об’єктів».

Видання ілюстроване кольоровими світлинами автора ідеї, Григорія Охріменка, який упродовж багатьох років тісно співпрацює з автором книги. Упорядникові допомагали співробітники музею Ігор Маркус, Ольга Щерба, Наталія Пушкар, – тобто та, за автором, кільцева енергетична структура, дії якої були спрямовані на добро.

Фото Г. Охріменка

Наталія Пушкар,
головний хранитель Волинського краєзнавчого музею
Григорій Охріменко,
археолог

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 327 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]