Головна » 2021 » July » 16 » Премію імені академіка Петра Тронька Національної спілки краєзнавців України 2021 року вручили С.В.Гаврилюк
20:52
Премію імені академіка Петра Тронька Національної спілки краєзнавців України 2021 року вручили С.В.Гаврилюк
Премію імені академіка Петра Тронька Національної спілки краєзнавців України 2021 року вручили С.В.Гаврилюк

12 липня відбулося урочисте засідання Президії Національної спілки краєзнавців України з нагоди вручення Премії імені академіка Петра Тронька 2021 року.

Цьогорічною лауреаткою Премії імені академіка Петра Тронька у номінації «За внесок у музейну та пам’яткоохоронну справу» стала Світлана Віталіївна Гаврилюк, докторка історичних наук, професорка, завідувачка кафедри музеєзнавства, пам’яткознавства та інформаційно-аналітичної діяльності Волинського національного університету імені Лесі Українки.

В І Т А Є М О !

Під час вручення Премії імені академіка Петра Тронька 2021 року:

Довідково:
Світлана Віталіївна Гаврилюк – докторка історичних наук, професорка, завідувачка кафедри музеєзнавства, пам’яткознавства та інформаційно-аналітичної діяльності Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Очолює школу пам’яткознавства на Волині, створила і очолює кафедру музеєзнавства, пам’яткознавства та інформаційно-аналітичної діяльності, тривалий час очолювала  спеціалізовану раду по захисту кандидатських дисертацій з історії України і пам’яткознавства у Волинському національному університеті імені Лесі Українки. Співпрацює з Центром пам’яткознавства НАН України. Має більше 100 публікацій за фахом і продовжує активну діяльність у сфері розвитку краєзнавства, музеєзнавства, пам’яткоохоронної діяльності. Під її керівництвом захищено сім кандидатських дисертацій. Більшість з них краєзнавчого характеру. Вона постійно бере участь у міжнародних, всеукраїнських і регіональних наукових краєзнавчих конференціях.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 421 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]