Головна » 2017 » January » 28 » Практикум на виставці у Художньому музеї
21:12
Практикум на виставці у Художньому музеї
Практикум на виставці у Художньому музеї

26 січня, за дві години до відкриття у Художньому музеї виставки малярства Володимира Чорнобая з Тернополя «Дерево. Органічні структури», відбувся практикум для студентів Волинського державного училища культури і мистецтв імені І. Ф. Стравінського.

Молоді люди мали чудову можливість не тільки оглянути виставку, познайомитись із художником, почути коментар завідувача Художнього музею Зої Навроцької, а й здійснити захоплюючу мандрівку лабіринтами авторських стилістичних метаморфоз – на відрізках гофрованого картону із вживаних ящиків за допомогою пастелі намагались відтворити композиції художника у власній інтерпретації. І виявилось, що не все так легко і просто, як здається на перший погляд...

Загалом, усе пройшло дуже органічно, весело і цікаво, оскільки годі шукати життєрадіснішого і оптимістичнішого чоловіка, як Володимир Чорнобай. Художнику довелось нелегко – було чимало бажаючих отримати автограф відомого метра.

Цікаво було б почути коментарі учасників події, а музейним працівникам, відкриття виставки у форматі культурно-мистецького проекту «Сучасне мистецтво: виставка творів, як пролог…» дуже сподобалось – це був день наповнений яскравими враженнями, щирими емоціями, новим досвідом.

У Художньому музеї завжди раді Вас бачити!

Джерело: Художній музей

Категорія: Художній музей | Переглядів: 684 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]