Головна » 2021 » November » 29 » На Волині буде музей олімпійської слави
15:23
На Волині буде музей олімпійської слави
На Волині буде музей олімпійської слави

Таку перспективу обговорили під час організаційної наради за участі голови обласної ради Григорія Недопада, голови відділення Національного олімпійського комітету України Романа Карпюка, керівників спортивних закладів. Ідея створення Музею олімпійської та паралімпійської слави належить НОК.

«Майже в усіх областях України створені музеї олімпійської слави, - зазначив Роман Карпюк. - Головне завдання цього музею - пропаганда спорту, його розвиток та наочний приклад для молоді. Щоб ті, хто відвідуватиме його, бачили досягнення наших волинських спортсменів і також прагнули до спортивних вершин».

Григорій Недопад зауважив, що в концепції музею варто передбачити використання QR-кодів, за допомогою яких можна дізнатися більше інформації про спортсменів або переглянути відео їхніх перемог. Крім того, в експозиції планують розмістити олімпійські медалі, особисті речі призерів і учасників Олімпійських та паралімпійських ігор, а також спортивний інвентар, з яким вони здобували свої перемоги. Це дозволить не тільки познайомити відвідувачів із видатними волинськими спортсменами, але й з історією їхніх перемог. 

Учасники наради вирішили, що експозицію розмістять у стінах обласної ради.

Джерело: Волинська обласна рада

Переглядів: 1633 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]