Головна » 2019 » October » 18 » «Мій тато – Герой!»
11:08
«Мій тато – Герой!»
«Мій тато – Герой!»

13 жовтня 2019 року у філії Національного військово-історичного музею України – Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки, відбулися заходи, присвячені Дню захисника України, та святкування Покрови святої Богородиці.

Музеєм проведено акцію «Мій тато – Герой!», під час якої дітям з сімей загиблих військовослужбовців в зоні АТО/ООС Луцького та Ківерцівського районів було вручено подарунки. З вітальним словом перед присутніми виступили керівництво музею, начальник управління з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Волинської обласної державної адміністрації Валентин Сушик, представник Луцького гарнізону, учасник АТО/ООС підполковник Ігор Підлісний. До відзначення свята долучились і представники Луцького деканату ПЦУ, які освятили та передали в дар музею ікону «Покрова Пресвятої Богородиці» поч. ХІХ ст.

Участь в дійстві взяли представники Волинського козацького стрілецького братства організувавши для дітей виставку козацької зброї, козацькі забави, посвяту в козачата дітей полеглих героїв та смачний святковий куліш. Під час перебування на території музею дітей розважала аніматор Ірина Гайдай.

До заходів долучився аероклуб «Крила Волині» із села Крупа під егідою Василя Федоровича Гериліва, які провели екскурсійні польоти для дітей героїв та членів їх сімей.

Музей висловлює особливу подяку меценатам, які долучились до проведення заходів, а саме: Олегу Богдановичу Берекеті, Сергію Анатолійовичу Гетьманчуку, Сергію Юхимовичу Пітелю, Олегу Миколайовичу Дмитруку, Вадиму Володимировичу Радіону, Сергію Аркадійовичу Лукянову, Вадиму Миколайовичу Лукянчуку, Вікторії Володимирівні Мавродій та усім хто долучився до святкування.

Джерело: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки

Категорія: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки | Переглядів: 334 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]