Головна » 2021 » July » 31 » Маневицький краєзнавчий музей (ТОП – 10 подій - 2021)
10:50
Маневицький краєзнавчий музей (ТОП – 10 подій - 2021)
Маневицький краєзнавчий музей (ТОП – 10 подій - 2021)

Події Маневиччини, які стали історичними світлинами в другому кварталі 2021 року. У Маневицькому краєзнавчому музеї відбулася презентація експозиції «Новітня історія Маневиччини в світлинах другого кварталу 2021 р.». Фотографій небагато, але це об’єктивний і неупереджений погляд на історію сьогодення Маневиччини, та на ті досягнення та виклики, які присутні в суспільстві, та які нам доводиться долати.

НА ЗАХИСТІ УКРАЇНИ. ПАМ’ЯТАЄМО ЗАГИБЛИХ: 22 квітня 2021р. у зоні Операції Об’єднаних Сил загинув Луцик Олександр Анатолійович, житель с.Годомичі. (1)

ЕКОНОМІКА: Розроблення Стратегії розвитку Маневицької селищної територіальної громади на наступні роки. (2)

ОСВІТА. ПЕРЕМОЖЦІ УКРАЇНИ ТА ВОЛИНІ: Вихованці Городоцької гімназії, переможці України з роботою «Мініатюрний сад в фітодизайні інтер’єру навчальних приміщень» та обласного етапу Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв. (3)

ОСВІТА. ПЕРЕМОЖЦІ ВОЛИНІ: Рій «Отамани», Куклинського ліцею, переможці обласного змагання «Волинська Січ». (4)

МЕДИЦИНА. СПЕЦІАЛІЗОВАНІ АВТОМОБІЛІ: В КП «Маневицька центральна районна лікарня», закуплено  автомобіль «Спеціалізована медична допомога». (5)

МЕДИЦИНА. ВІДКРИТТЯ АМБУЛАТОРІЇ: 24 червня, в с. Троянівка, відбулося відкриття нової сучасної амбулаторії загальної практики сімейної медицини. (6)

КУЛЬТУРА. ПЕРЕМОЖЦІ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ: Зразковий колектив «Калинонька» смт. Колки переможець Міжнародного Канадсько-Українського конкурсу «Торонто – 2021». (7)

СПОРТ. ПЕРЕМОЖЕЦЬ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ: Ірина Климець з с.Четвертня, на чемпіонаті України з легкої атлетики, у метанні молота здобула Перемогу. (8)

СПОРТ. ПЕРЕМОЖЕЦЬ ЧЕМПІОНАТУ ОТГ: Футбольна команда Старого Чорторийська, переможці відкритого кубка Маневицької селищної ради по футболу. (9)

ЮВІЛЕЙНІ ПОДІЇ СТОЛІТТЯ: До 90-річчя розстрілу Маневицької Першотравневої демонстрації, ліцеїсти та вчителі «Прилісненського ліцею», провели урок історії та висадили зелені насадження біля пам’ятного знаку. (10)

Петро Хомич,
директор Маневицького краєзнавчого музею

Джерело: Маневицький краєзнавчий музей

Категорія: Маневицький краєзнавчий музей | Переглядів: 277 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]