Головна » 2021 » September » 14 » «Королева Осінь всіх до себе на свято просить» до обласного музею
11:21
«Королева Осінь всіх до себе на свято просить» до обласного музею
«Королева Осінь всіх до себе на свято просить» до обласного музею

Науково-експозиційний відділ природи Волинського краєзнавчого музею розпочав проведення екскурсії-казки «Королева Осінь всіх до себе на свято просить» із циклу «Чарівні пори року».

Мета цих оригінальних екскурсій – ознайомлення наймолодших відвідувачів музею (вихованців дитячих садків та учнів молодших класів шкіл міста Луцька) з осінніми явищами у природі Волині. Із неповторним світом природи рідного краю юних відвідувачів знайомить ведуча заходу (Ланшина Л. В.) та нетрадиційні екскурсоводи – Королева Осінь (Харко Т. Є.) і Лісовичок (Тищенко Т. М.). Діти почують захопливі розповіді про зміни у рослинному і тваринному світі, які відбуваються восени, а також легенди, казки, вірші, що оспівують красу рідної природи.

У залі, де представлені дари лісів Волині, маленькі екскурсанти, розглядаючи чудові муляжі грибів, під керівництвом Лісовика вчаться їх розрізняти. Діти у ході екскурсії дізнаються про правила поведінки під час відпочинку на лоні  природи, вчаться бережливому ставленню до багатств рідного краю.

Завершується екскурсія-казка пізнавальними та розважальними іграми «З якого дерева листочок?», «Назви кольори віночка Золотої Осені», «Які плоди – овочі, які плоди – фрукти?».

Першими гостями Королеви Осені стали учні 2-А класу Луцького НВК «Гімназії № 14 імені Василя Сухомлинського».

Науково-експозиційний відділ природи Волинського краєзнавчого музею впродовж календарної осені запрошує всіх бажаючих на екскурсію-казку «Королева Осінь всіх до себе на свято просить».

Відділ музейного розвитку
та екскурсійного забезпечення
Волинського краєзнавчого музею

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 370 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]