Головна » 2020 » July » 9 » Ківерцівський краєзнавчий музей матиме нового керівника
23:28
Ківерцівський краєзнавчий музей матиме нового керівника
Ківерцівський краєзнавчий музей матиме нового керівника

Гуманітарний відділ Ківерцівської міської ради з 20 травня 2020 року проводив конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Ківерцівський краєзнавчий музей».

9 липня конкурсна комісія вирішила: «Обрати переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Ківерцівський краєзнавчий музей» Сущук Оксану Петрівну».

В І Т А Є М О !

Згідно Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посад керівників комунальних закладів культури Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади, затвердженого рішенням Ківерцівської міської ради від 21.02.2020 року №14/2, «начальник Гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради зобов’язаний призначити переможця конкурсу керівником комунального закладу культури не пізніше двох місяців з дня оголошення конкурсу. Призначення керівника комунального закладу культури здійснюється на підставі рішення конкурсної комісії, шляхом укладання контракту (строкового трудового договору) строком на п’ять років».

Довідково:
Сущук Оксана Петрівна народилася 8 березня 1983 року у м. Луцьку. У 1989–2000 рр. навчалася у гімназії №21 м. Луцька, у 2000–2005 рр. – у Волинському державному університеті імені Лесі Українки, де отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Історія» (диплом з відзнакою). У 2005 р. вступила в аспірантуру на спеціальність «Історія України» Волинського державного університету імені Лесі Українки. У 2009 р. захистила дисертацію на тему «Радянська карально-репресивна система: 1944–1953 (за матеріалами Волинської області)» та отримала науковий ступінь кандидата історичних наук.
Паралельно у 2004 р. розпочала працювати у Редакційно-видавничій групі «Реабілітовані історією» на посаді наукової редакторки. З 2005 р. продовжила працювати на посаді завідувачки відділу «Книги Пам’яті» Редакційно-видавничої групи «Науковий центр історичних студій Волині». За роки роботи в групі підготувала до друку 2–6 томи «Книги Скорботи України. Волинська область». Вона також є членкинею редакційного колективу по підготовці видання «Реабілітовані історією. Волинська область». Авторка понад 50 статей у наукових фахових виданнях, а також понад 100 науково-історичних розвідок, членкиня авторського колективу видання «Історія органів державної безпеки на Волині» (2012).
З 2011 р. – членкиня Ради ГО Волинської обласної організації Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка.
З 2013 р. – членкиня Волинської обласної організації Українського товариства охорони пам'яток історії та культури, а з 2018 р. очолює цю організацію.
У 2017–2019 рр. – локальна координаторка міжнародного проєкту «Захистимо пам’ять» на території Західної України.

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 346 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]