Головна » 2019 » October » 20 » Художній музей запрошує на презентацію книги «День вдячності» та спецвипуску глянцевого журналу Маршрут №1 «Луцьк»
13:09
Художній музей запрошує на презентацію книги «День вдячності» та спецвипуску глянцевого журналу Маршрут №1 «Луцьк»
Художній музей запрошує на презентацію книги «День вдячності» та спецвипуску глянцевого журналу Маршрут №1 «Луцьк»

22 жовтня 2019 року о 18.00 у Художньому музеї, за участю головного редактора газети «День» Лариси Івшиної, відбудеться презентація нової книги «День вдячності» із серії «Бібліотека газети «День» та спецвипуску глянцевого журналу Маршрут №1 «Луцьк».

Книга «День вдячності», підготовлена за редакцією Лариси Івшиної, являє собою великий цикл історичних нарисів. Вона розповідає про тих людей – переважно громадян іноземних держав, західноєвропейців, американців, підданих колишніх імперій, котрі розповідали світові про нашу землю і наш народ, рятували українців від голоду та репресій і доносили цю страшну правду до Європи. Ризикуючи своїм життям, вони зміцнювали зв’язок української та світової культури й науки, створювали й розвивали систему колективної безпеки, яка зупинила «імперію зла».

Автори книги – знані в Україні Юрій Терещенко, Володимир Панченко, Петро Кралюк, Сергій Грабовський, Ігор Сюндюков, Юрій Шаповал…

Продовжуючи багаторічну традицію, газета «День» також підготувала до книги вишукані аксесуари – особливу закладинку та м’який оксамитовий футляр. Натхненням для них стали молитовники з їхнім винятковим оздобленням, а зображення двох поєднаних квіток є символом взаємодопомоги, рівності та вдячності за простягнуту українцям дружню руку. Фіолетовий колір, що символізує мудрість, підкреслює ці візуально втілені метафори й надає цьогорічному арт-супроводу виняткової шляхетності.

Спецвипуск Маршруту № 1 «ЛУЦЬК»

Нещодавно Луцьк широко й урочисто відзначив знакову історичну дату – 590-річницю з’їзду європейських монархів, про який в широкому загалі майже нічого не було відомо… Тому виникла ідея розповісти про це та інші цікавинки старовинного міста в глянцевому журналі «Луцьк», який продовжив серію «МАЛІ ВЕЛИКІ МІСТА».

Вхід для преси – вільний.

Довідки за номером телефону: 723075.

Джерело: Художній музей

Категорія: Художній музей | Переглядів: 371 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]