Головна » 2021 » July » 28 » Іграшки Лесиного краю
09:33
Іграшки Лесиного краю
Іграшки Лесиного краю

Ідею створення у Музеї села Княгининок постійнодіючої експозиції «Іграшки Лесиного краю. Традиційні народні іграшки Волині та Волинського Полісся» підтримає Український культурний фонд.

Тож зовсім скоро ви матимете змогу насолоджуватись новою експозицією, дізнаєтесь ще більше таємниць давнього українського дитинства, відкриєте забуті волинські народні ігри та забавки!

Проект «Іграшки Лесиного краю. Традиційні іграшки Волині та Волинського Полісся» реалізується в межах партнерської програми «Культура. Туризм. Регіони» Українського культурного фонду та Державного агентства розвитку туризму України. А також за сприяння Департаменту культури Луцької міської ради.

Джерело: Музей села Княгинінок

Довідково:
Опис проекту: В Луцьку та на Волині існує багато музеїв, однак дитяча тематика в них висвітлена не належним чином. Структурний підрозділ КЗ “Центру культури “Княгининок” Історичний музей села Княгининок лежить на шляху туристичних маршрутів та приваблює до себе дитячу аудиторію. Працівники музею Ірина Cардак-Бондарук та Андрій Бондарук водночас народні майстри, які самі виготовляють народної іграшки та збирають інформацію про традиційні забавки. Створення експозиції “Іграшки Лесиного краю”, яка буде діяти наживо з використанням інклюзивних практик і в онлайн форматі допоможе розвинути туристичну привабливість закладу, залучити більшу кількість відвідувачів, інтегрує сільський музей в культурне середовище регіону і презентує його на всеукраїнському рівні.

Переглядів: 353 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]