Головна » 2020 » February » 17 » Фільм про 14 бригаду покажуть у музеї
15:21
Фільм про 14 бригаду покажуть у музеї
Фільм про 14 бригаду покажуть у музеї

20 лютого 2014 року розпочалась збройна агресія Російської федерації. Жертвуючи собою, волиняни одними з перших стали на захист державного суверенітету і територіальної цілісності України !

Нещодавно з району проведення операції Об’єднаних сил в черговий раз повернулись військовослужбовці 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Вкотре пройшовши вогняними шляхами Донбасу, воїни князівської бригади перегорнули ще одну героїчну сторінку в історії Великої боротьби за українську незалежність!

Про 2019 рік та 5-ліття 14 омбр імені князя Романа Великого було створено фільм під назвою «14 ОКРЕМА МЕХАНІЗОВАНА БРИГАДА – КНЯЗІВСЬКИЙ ЩИТ НА ЗАХИСТІ КРАЇНИ», презентація якого відбудеться 20 лютого о 15 год. у приміщенні Волинського краєзнавчого музею. Захід пройде за участю українських героїв ХХІ ст. – військовослужбовців князівської 14-ї бригади.

ПРИЙДІМО І ПІДТРИМАЙМО НАШИХ ЗАХИСНИКІВ!

Нагадуємо, Волинський краєзнавчий музей започаткував проект «НАШІ ЗАХИСИНКИ» – комплекс заходів із популяризації внеску волинян у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, збору і вивчення матеріалів про АТО і ООС на Донбасі, протидії інформаційним загрозам.

Тел. для довідок (0332)72-03-64

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 268 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]