Головна » 2019 » May » 24 » Директором Волинського краєзнавчого музею призначено переможницю конкурсу О.Г.Важатко
14:43
Директором Волинського краєзнавчого музею призначено переможницю конкурсу О.Г.Важатко
Директором Волинського краєзнавчого музею призначено переможницю конкурсу О.Г.Важатко

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА РАДА
СЬОМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 16.05.2019 №23/32
м. Луцьк

Про призначення Важатко О. Г. на посаду
директора Волинського краєзнавчого музею

Відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про культуру», рішення обласної ради від 11.06.2004 № 11/20 «Про управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами, Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників підприємств, установ, організацій об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 11.06.2004 № 11/20, зі змінами, враховуючи лист управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації від 28.12.2018 № 1476/10/2-18, протокол конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Волинського краєзнавчого музею від 26.12.2018 № 2 та висновки постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму від 18.04.2019 № 37/4, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Призначити Важатко Оксану Георгіївну на посаду директора Волинського краєзнавчого музею на контрактній основі, терміном на 5 років.

2. Доручити голові обласної ради укласти контракт з директором Волинського краєзнавчого музею – Важатко О. Г.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Голова ради                                         І. ПАЛИЦЯ

Дата оприлюднення: 23.05.2019

Джерело: Волинська обласна рада

Відповідно до рішення Волинської обласної ради та підписаного контракту, управління культури, з питань релігій та національностей Волинської облдержадміністрації своїм наказом від 23 травня 2019 року №36-ос призначило Важатко Оксану Георгіївну на посаду директора Волинського краєзнавчого музею на термін з 23 травня 2019 року по 22 травня 2024 року.

В І Т А Є М О !

24 травня у Волинському краєзнавчий музеї заступник голови Волинської обласної ради Карпюк Роман Петрович та заступник начальника управління культури, з питань релігій та національностей Волинської облдержадміністрації Дмитрук Валерій Юхимович представили колективу музею нового директора.

Крім того, представники влади оглянули виставки, підготовлені до 90-річчя Волинського краєзнавчого музею.

Довідково:

26 грудня 2018 року конкурсна комісія управління культури, з питань релігій та національностей Волинської облдержадміністрації за результатами відкритого голосування прийняла рішення визнати старшого наукового співробітника відділу новітньої історії обласного краєзнавчого музею Важатко Оксану Георгіївну переможцем конкурсного добору на посаду директора Волинського краєзнавчого музею.

18 квітня 2019 року на засіданні постійної комісії Волинської обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму депутати розглянули проект рішення ради «Про призначення Важатко О. Г. на посаду директора Волинського краєзнавчого музею». Комісія рекомендувала сесії підтримати цей проект рішення і призначити Важатко Оксану Георгіївну на посаду директора Волинського краєзнавчого музею на контрактній основі, терміном на 5 років.

16 травня 2019 року, під час 23-ї сесії Волинської обласної ради, депутати підтримали проект рішення «Про призначення Важатко О. Г. на посаду директора Волинського краєзнавчого музею».

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 399 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.0/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]