Головна » 2017 » January » 4 » Дід Мороз та Снігуронька завітали до дітей у Ківерцівський музей
12:41
Дід Мороз та Снігуронька завітали до дітей у Ківерцівський музей
Дід Мороз та Снігуронька завітали до дітей у Ківерцівський музей

Новий рік є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят. Діти вірять в у новорічне диво, вони чекають приходу Діда Мороза. 29 грудня в Ківерцівському районному краєзнавчому музеї відбулося свято для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, під час якого кожна дитина отримала море позитивних емоцій, – повідомляє Ківерцівський районний інформаційний портал.

Всіх учасників свята привітала начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Наталія Скубій, яка побажала, щоб Новий рік приніс дітям все, про що вони мріють, побажала їм міцного здоров’я, щасливої долі і успіхів у навчанні.

З нагоди свята всі діти-сироти та під опікою та піклуванням отримали солодкі подарунки від служби у справах дітей райдержадміністрації, які вручили Дід Мороз і Снігуронька. Районна на заходи до Нового року для дітей пільгових категорій виділила 20 тис. гривень.

Як зазначила під час заходу начальник служби у справах дітей Наталія Петрівна: «Усі діти потребують нашої уваги та піклування. Ми намагаємося робити все, щоб забезпечити їм необхідні умови, а головне – щоб вони зростали в люблячих родинах. До свят Служба відвідала 150 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Діти загиблих учасників АТО теж отримали подарунки.»

До вітань долучилися волонтери церкви «Царство Боже» Оксана та Настя. Вини подарували дітям ялинкові прикраси.

Екскурсію музеєм для дітей провела науковий співробітник Галина Слатініна.

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 718 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]