Головна » 2019 » July » 27 » День фахової підготовки офіцерів відбувся у музеї
13:48
День фахової підготовки офіцерів відбувся у музеї
День фахової підготовки офіцерів відбувся у музеї

24 липня у приміщенні Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки проведено День фахової підготовки офіцерів структури МПЗ авіаційних частин Луцького гарнізону на тему: «Впровадження Системи морально-психологічного впливу на особовий склад військових частин повітряного командування «Захід».

Вступне слово про тему та мету заняття сказав полковник С. Кальчук. Зберігач фондів Музею висвітлив питання про роль і місце військових музеїв у національно-патріотичному вихованні.

Також перед присутніми виступив виконувач повноважень міського голови м. Луцька, офіцер у відставці, Пустовіт Григорій Олександрович, який передав у фонди Музею стенд з фотографіями загиблих в зоні АТО авіаторів.

По закінченню навчань проведено екскурсії по експозиціях Музею та вручена Подяка завідувачу ВРМУВВТ Пасюку І. М. за військово-патріотичне виховання особового складу військових частин повітряного командування «Захід».

Джерело: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки

Категорія: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки | Переглядів: 327 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]