Головна » 2011 » Вересень » 20 » 27 вересня у Луцьку відзначатимуть Всесвітній день туризму.
13:29
27 вересня у Луцьку відзначатимуть Всесвітній день туризму.
27 вересня у Луцьку відзначатимуть Всесвітній день туризму.
Луцька міська рада запрошує городян масово відсвяткувати Всесвітній день туризму, який відзначатимемо 27 вересня. Лучанам пропонують низку безплатних розваг для популяризації туристичних перлин міста. Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міськради.
Цьогорічний День туризму в обласному центрі проходитиме під гаслом „День відкритих дверей та відкритих можливостей”. Загалом заходи заплановані на кілька днів. Проте основні з них відбуватимуться саме 27 вересня. Цього дня буде безкоштовний вхід у Луцький замок, підземелля Кафедрального костелу св. Петра і Павла, Музей волинської ікони, Волинський краєзнавчий музей, Художній музей, Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки.
Частина заходів відбуватиметься у центральній частині міста та Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Діятимуть ярмарок туристичного спорядження, виставка дитячих робіт „Луцьк моїми очима”, виставка „Гривня незалежної України – 15 років”, фотовиставка „Пізнай світ”.
Дивуватиме лучан й театралізоване дійство „Від козацької доби до Другої світової війни”, яке відбуватиметься у Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки, що вулиці На Таборищі,4. Також буде організовано низку безкоштовних екскурсій у музеї міста Луцька та у підземеллі Кафедрального костелу святих апостолів Петра і Павла.
Оригінальними будуть і театралізована екскурсія „Занурення у Середньовіччя” та „Історія однієї вулиці. Монастирська дорога”. Вперше буде організовано англомовну екскурсію „Ancient Lutsk”. А в Луцькому замку для сміливців відбудеться майстер-клас зі скелелазіння.
Категорія: Луцький історико-культурний заповідник „Старий Луцьк” | Переглядів: 1088 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]