Головна » 2011 » Квітень » 11 » Зустріч колишніх в’язнів фашистських концтаборів у Волинському краєзнавчому музеї
13:34
Зустріч колишніх в’язнів фашистських концтаборів у Волинському краєзнавчому музеї
Зустріч колишніх в’язнів фашистських концтаборів у Волинському краєзнавчому музеї

11 квітня 2011 року у Волинському  краєзнавчому музеї відбулася зустріч колишніх в’язнів фашистських концтаборів, жителів Волинської області, членів Волинського обласного відділення Спілки колишніх в’язнів-жертв нацизму та її Луцької міської організації з представниками влади та громадськості Волині. Захід приурочений до Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських таборів. 

До цієї події за матеріалами фондів Волинського краєзнавчого музею співробітниками відділу новітньої історії була підготовлена фотодокументальна виставка „Минуле, яке не забути”. На виставці представлені документи і матеріали волинян, колишніх в’язнів-жертв нацизму: К. Зінчука, О. Супруна, Д. Ковальчук, А. Бакулевича, П. Клінкевича, М. Мазура. Подано карту концентраційних таборів Німеччини в роки Другої світової війни, фотоматеріали з історії концтаборів „Освенцім”, „Майданек”, „Бухенвальд” та ін.

Виставку доповнили книги з фондів та бібліотеки Волинського краєзнавчого музею та література, передана колишнім малолітнім в’язнем, головою ради Волинського обласного відділення Спілки колишніх в’язнів-жертв нацизму В.Волошкіним.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 1124 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]