Головна » 2011 » Квітень » 15 » Оголошено проведення обласної рейтингової акції „Музейна подія року на Волині – 2010”, присвяченої Міжнародному дню музеїв.
13:32
Оголошено проведення обласної рейтингової акції „Музейна подія року на Волині – 2010”, присвяченої Міжнародному дню музеїв.
Оголошено проведення обласної рейтингової акції „Музейна подія року на Волині – 2010”, присвяченої Міжнародному дню музеїв.

З метою відзначення найбільших досягнень, які стали визначальними з точки зору ставлення суспільства до музеїв і музейної справи у Волинській області у 2010 році, підвищення наукового рівня музейних заходів, професійної майстерності наукових співробітників музеїв області, Волинський краєзнавчий музей з 15 квітня до 10 травня 2011 року проводить обласну рейтингову акцію „Музейна подія року на Волині – 2010”, присвячену Міжнародному дню музеїв.

Просимо до 10 травня  2011 року надіслати до оргкомітету обласної акції „Музейна подія року на Волині – 2010” свої пропозиції щодо тих музейних подій і досягнень, які заслуговують визнання на обласному рівні. Пропонована музейна подія мала відбутись у 2010 році і основним організатором, місцем дії чи виконавцем мав бути музей чи музейний працівник одного з музеїв Волині. У заявці потрібно надати опис події, місце та час проведення, учасників, контакти тощо (по можливості, докласти фото, публікації у ЗМІ, якщо вони були, та іншу довідкову інформацію у довільній формі). За підсумками конкурсу будуть визначені переможці (І, ІІ, ІІІ місце).

 

ПОЛОЖЕННЯ

про обласну рейтингову акцію

 Музейна подія року на Волині – 2010”.

 

І. Організатори акції: Волинський краєзнавчий музей.

ІІ. Мета і завдання акції:

Акція присвячена Міжнародному дню музеїв.

Метою і завданням акції є:

виділити найбільші досягнення та найголовніші проблеми, які стали визначальними з точки зору ставлення суспільства до музеїв і музейної справи у Волинській області у 2010 році;

визначити місце музею в житті громади;

зміцнити позитивний імідж Волині, як провідного туристичного центру у межах Західної України;

ознайомити населення області з культурно-рекреаційним потенціалом регіону;

підвищення наукового та методичного рівня музейних заходів, професійної майстерності наукових співробітників музеїв Волині.

ІІІ. Умови і порядок проведення акції:

  1. Термін проведення акції: з 15 квітня до 10 травня 2011 р.
  2. Будь-яка особа чи організація може надіслати до оргкомітету свої пропозиції щодо тих музейних подій і досягнень, які заслуговують визнання на обласному рівні.
  3. Пропонована музейна подія мала відбутись у 2010 році і основним організатором, місцем дії чи виконавцем мав бути волинський музей чи музейний працівник одного з музеїв області.
  4. У заявці потрібно надати опис події, місце та час проведення, учасників, контакти тощо (по можливості, докласти фото, публікації у ЗМІ, якщо вони були, та іншу довідкову інформацію у довільному форматі).
  5. Оргкомітет у робочому порядку здійснить попередній відбір заявок і сформує список, до якого увійдуть усі події і проекти, які відповідають умовам проведення акції.
  6. На другому етапі список заявок буде запропонований колу експертів, які шляхом рейтингового голосування визначать головні музейні події 2010 року на Волині.
  7. До кола експертів увійдуть фахівці музейної сфери, представники влади, засобів масової інформації, громадськості.
  8. 8.За підсумками конкурсу будуть визначені переможці (І, ІІ, ІІІ місце).

Оголошення результатів акції відбудеться не пізніше 18 травня 2011 року.

Кінцевий термін подання пропозицій до переліку подій 10 травня  2011 року.

 

Оргкомітет обласної акції „Музейна подія року на Волині – 2010”:
Анатолій Силюк, Євгенія Ковальчук

43021, м. Луцьк, вул. Шопена, 20. Тел.: (0332) 24-25-91, 24-56-19, т/ф.24-25-91, E-mail: volkrmus@lt.ukrtel.net, volmus@ukr.net


Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 935 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]