Головна » 2011 » Серпень » 3 » Нехтувати якістю заради термінів – недозволено (про виконанням реставраційно-відновлювальних робіт у музеї-садибі В’ячеслава Липинського).
11:59
Нехтувати якістю заради термінів – недозволено (про виконанням реставраційно-відновлювальних робіт у музеї-садибі В’ячеслава Липинського).
Нехтувати якістю заради термінів – недозволено (про виконанням реставраційно-відновлювальних робіт у музеї-садибі В’ячеслава Липинського).
3 серпня 2011 року Олександр Башкаленко, з метою контролю за виконанням реставраційно-відновлювальних робіт, відвідав музей-садибу В’ячеслава Липинського у с. Затурці Локачинського району. Перший заступник голови облдержадміністрації висловив невдоволення тим, як відбувається реконструкція будівлі. „Ви прописуєте кошториси за європейськими стандартами, натомість якість виконання робіт, яку я побачив, аж ніяк не можна кваліфікувати як європейський стандарт”, – звернувся він до керівника фірми-підрядника. Олександр Башкаленко вважає неприпустими жертвувати якістю заради дотримання термінів виконання.
Посадовець також вказав на недоліки внутрішнього декорування приміщення і порадив підрядникові скористатися порадами спеціалістів з тим, аби оздоба інтер’єру відповідала 19 століттю: „Навряд чи є доречними модернові лампи денного освітлення. Зрозуміло, що гасом світити ми не можемо, але, принаймні, дизайн світильників повинен гармоніювати з іншими елементами оздоби”.
Також перший заступник голови облдержадміністрації звернув увагу на необхідність облаштування території навколо музею: „Потрібно реконструювати також і парк, це – невід’ємна частина музею-садиби”.
Усі зауваження Олександр Башкаленко вимагає виправити у найкоротші терміни. Перевірити результат виконання роботи перший заступник голови ОДА має намір найближчими днями.
 
Прес-служба Волинської облдержадміністрації
Категорія: Затурцівський меморіальний музей В.Липинського | Переглядів: 452 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]