Головна » 2014 » Січень » 27 » Художній музей започатковує новий цикл культурно-мистецьких акцій.
22:50
Художній музей започатковує новий цикл культурно-мистецьких акцій.
Художній музей започатковує новий цикл культурно-мистецьких акцій.
У форматі науково-просвітницької діяльності Художній музей започатковує новий цикл культурно-мистецьких акцій під назвою «Не забуті імена».
Мета: вивчення та популяризація мистецької діяльності, творчої спадщини художників Волині. Перша, із цілої низки запланованих заходів, присвячена волинському художнику Олександру Валенті (1944 – 1997), 70-річний ювілей якого Волинь буде відзначати 16 лютого 2014 року. В межах цього проекту відбудуться заходи, які покликані ще раз згадати ім’я талановитого митця, побачити його твори, осмислити творчий внесок О.Валенти у скарбницю вітчизняної художньої культури другої половини XX століття:
 
- з 8 до 15 лютого 2014 року у Художньому музеї триватиме тимчасова міні-виставка творів митця із збірки Волинського краєзнавчого музею;
 
- 9 лютого відбудеться лекція на тему «Олександр Валента: сторінки життя та творчості» (доповідач: заслужений працівник культури З.М.Навроцька);
 
- 14 лютого буде проведено вечір пам’яті художника, в якому візьмуть участь друзі, художники, інтелігенція міста.
 
Лекція «Олександр Валента: сторінки життя та творчості» призначена для учнів, студентської молоді, шанувальників мистецтва різних вікових категорій. В період з 8 до 15 лютого у дні роботи Художнього музею (із вихідними включно) приймаються замовлення на індивідуальне проведення цієї лекції (тел. 72 30 75). Вартість лекції для учнів та студентів – 30.00 грн., для дорослих – 50.00 грн. Вартість вхідного квитка для учнів та студентів – 5.00 грн., для дорослих – 10.00 грн.
 
Категорія: Художній музей | Переглядів: 700 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]