Головна » 2011 » Грудень » 26 » Камінь-Каширський краєзнавчий музей запрошує на виставку „Зимовий букет”.
14:21
Камінь-Каширський краєзнавчий музей запрошує на виставку „Зимовий букет”.
Камінь-Каширський краєзнавчий музей запрошує на виставку „Зимовий букет”.
Якщо Ви бажаєте помилуватись новорічною ялинкою із цукерок або макаронних виробів, сухофруктів чи електричних лампочок, пташиного пір’я або целофанових мішків – завітайте у Камінь-Каширський краєзнавчий музей. Тут створена виставка новорічної символіки, яка цьогоріч називається „Зимовий букет”. Учасниками заходу  стали школярі загальноосвітніх шкіл та позашкільних закладів  Камінь-Каширського району. Організована виставка-конкурс відділом освіти і науки Камінь-Каширської райдержадміністрації та Будинком дитячої та юнацької творчості.
Організатори заходу прагнуть формувати в дітей бережливе відношення до навколишнього середовища  та естетичні смаки. А ще: наочно засвідчити, що святкову атмосферу новорічно-різдвяних свят можна створити без нищення живого ялинового деревця, а за допомогою підручних матеріалів, як от: папір, крупи, тканина, солома, суха трава, сухоцвіт, нитки, стрічки, гудзики тощо. Тільки паперових технік для створення новорічного букета можна застосувати ой як багато: чудові кульки виходять із пап’є-маше, кумедні сніговички, зроблені в техніці „орігамі”, задовольнять найвибагливіших естетів, ніжні сніжинки – витинанки  будуть вабити зір і створювати святковий настрій. А загалом на виставку – конкурс представлено більше 70 – ти  творчих робіт.










































І все ж з-поміж майстерно виконаних, цікавих, вигадливих, яскравих композицій експертам доведеться вибирати найкращі; для переможців вже приготовлені призи і грамоти.
Щасливого всім Нового року і веселого Різдва!
Категорія: Камінь-Каширський народний краєзнавчий музей | Переглядів: 1429 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]