Головна » 2011 » Травень » 9 » До Дня Перемоги у Волинському краєзнавчому музеї організовано ряд заходів.
11:44
До Дня Перемоги у Волинському краєзнавчому музеї організовано ряд заходів.
До Дня Перемоги у Волинському краєзнавчому музеї організовано ряд заходів.
         До Дня Перемоги у Волинському краєзнавчому музеї організовано ряд заходів.
6 травня 2011 року  в приміщенні музею відкрито виставку "Увічнена пам’ять" із фондів Волинського краєзнавчого музею та приватних колекцій. На виставці представлено біля 350 унікальних марок, листівок, конвертів, медалей, значків, які випускались в Радянському Союзі та в інших країнах. Колекція філателії, філокартії, фалеристики Волинського краєзнавчого музею, яка нараховує понад 3 тис. предметів, представлена марками, листівками, конвертами, медалями, значками на тему Другої світової війни та Дня Перемоги. Приватні колекції луцьких колекціонерів представили І. Гнатюк та І. Пасюк. Метою виставки є заохочення поширення колекціювання серед молоді на Волині, вивчення його історії та поширення знань про філателію засобами музейних предметів, заохочення молоді до вивчення історії краю, пошанування ветеранів та учасників Великої Вітчизняної війни.
В контексті презентації виставки відбувся урок миру. Учні комунального закладу "Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15 Луцької міської ради Волинської області" прослухали спогади Анатолія Івановича Ольховича – ветерана Другої світової війни, учасника визволення міста Луцька та Волинської області.
7 травня на Театральному Майдані міста Луцька під час зустрічі з ветеранами та учасниками війни експонувалася пересувна фотодокументальна виставка "Волинь в роки Другої світової війни".
9 травня, до дня Перемоги, у Волинському краєзнавчому музеї проведено День відкритих дверей.
Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 1063 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]