Головна » 2015 » November » 25 » МУЗЕЙ ЗА МЕЖАМИ. Тиждень Іваничівського історичного музею у Будинку дитячої та юнацької творчості.
15:29
МУЗЕЙ ЗА МЕЖАМИ. Тиждень Іваничівського історичного музею у Будинку дитячої та юнацької творчості.
МУЗЕЙ ЗА МЕЖАМИ. Тиждень Іваничівського історичного музею у Будинку дитячої та юнацької творчості.

   Працівники Іваничівського історичного музею до Дня Гідності і Свободи організували пересувну тематичну фотодокументальну виставку «Майдан. Україна. Шлях до свободи.», яка експонується у БДЮТ.

   Для різновікових груп дітей проведені тематичні екскурсії по виставці і спільно з керівниками гуртків підготовлені виховні заходи «Шукаючи Європу, ми знайшли Україну!», «Ми хочемо миру у нашій країні!», «Україна – територія гідності і свободи», «Як крила ангела, злітаючи назад, Небесна сотня в вирій полетіла…». Діти з великою цікавістю розглядали фоторепортаж з Майдану Незалежності, порівнювали світлини мирної акції і руїни після розгону Майдану. Згадали про активістів Майдану Іваничівщини. Переглянули відео слайди про Героїв Небесної сотні. Полеглим героям присвятили хвилину мовчання.

   Заходи проведенні для того, щоб ще довго з покоління в покоління пам’ять про тих, хто залишив земне життя у 2013 – 2014 рр., адже ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.

Джерело: Іваничівський історичний музей

Категорія: Іваничівський народний історичний музей | Переглядів: 908 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]