Головна » 2018 » September » 14 » Мій улюблений історичний діяч
16:09
Мій улюблений історичний діяч
Мій улюблений історичний діяч

Дорогі колеги!

Національний музей історії України запрошує вас до дієвої співпраці. Нам є чим поділитися, так само і ваші набутки є цінними і унікальними.

Наразі пропонуємо цікавий спосіб презентації своїх музеїв для широкого загалу. Запрошуємо ваших юних відвідувачів до участі у Всеукраїнському марафоні «Мій улюблений історичний діяч», мета якого – зацікавити молодь визначними постатями України та популяризувати музеї, передовсім меморіальні експозиції видатних осіб.

Дітям і молоді пропонується розповісти про людей, які увійшли в українську історію. Це художники й літератори, музиканти, медики, меценати, державні діячі й науковці тощо. Розповісти можна в такий спосіб: розповісти на відео; скомпонувати слайд-шоу з фотографій та озвучити його розповіддю про постать; намалювати картину чи комікси. Тривалість відео – до 3 хв. Для сучасних дітей це не є складним, а досвід використання гаджетів не лише для ігор, а й для власних дослідницько-журналістських проектів буде цікавим і корисним.

Свої роботи слід викласти на своїй (або родичів) сторінці у фейсбуці із хештегом #нміу_творці_історії у режимі публічного доступу, зібрати побільше вподобайок і залучити до марафону друзів. Посилання на пост у ФБ надсилати на мейл: [email protected].

Також запрошуємо приєднуватися до групи колег у Фейсбуку: «Музейна педагогіка. Україна і світ» і знайомитися з досвідом інших музеїв, ділитися своїми успіхами, презентувати свої освітні програми для дітей і дорослих та спілкуватися з музейниками України й діаспори.

https://www.facebook.com/groups/1885437141684145/

Інформуємо, що Національний музей історії України розробляє різноманітні методичні рекомендації та методичні розробки з музейної справи та готовий ними поділитися.

З повагою,
куратор проекту «Мій улюблений історичний діяч»
Ярослава Музиченко.

Телефон для довідок (096)423-70-18

E-mail: [email protected]

Детальна інформація про цей віртуальний марафон:

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 472 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]