Головна » 2016 » March » 21 » Лесині дні у навчально-освітніх закладах міста Луцька
12:41
Лесині дні у навчально-освітніх закладах міста Луцька
Лесині дні у навчально-освітніх закладах міста Луцька

   18 березня Волинський краєзнавчий музей продовжив цикл акцій «Лесині дні у навчально-освітніх закладах міста» на відзначення 145-річчя від дня народження Лесі Українки.

   Цього разу святковий літературно-мистецький захід відбувся у приміщенні Луцького національного технічного університету. В його проведенні брали участь викладачі, студенти, працівники бібліотеки закладу та науковці Волинського краєзнавчого музею.

   Співробітники музею презентували медіа-виставку «Магія її обличчя…» (збірка фотопортретів Лариси Петрівни Косач із фондів Волинського краєзнавчого музею). Розглядаючи ряд світлин письменниці як єдину цілісність із заглибленням у світ життєвих реалій і творчої спадщини, учасники зустрічі мали можливість «прочитати» кожну із них по-своєму, прокласти власний шлях до пізнання її особистісного феномену.

   Читання поезій Лесі Українки та авторських віршів, виконання пісень на її слова, обмін враженнями і думками про актуальність ідей доньки волинського краю – усе це стало продовженням заходу.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 740 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]