Головна » 2015 » November » 3 » До уваги журналістів та відвідувачів музею Лесі Українки у Колодяжному! Музей працював, працює і буде працювати!
20:28
До уваги журналістів та відвідувачів музею Лесі Українки у Колодяжному! Музей працював, працює і буде працювати!
До уваги журналістів та відвідувачів музею Лесі Українки у Колодяжному! Музей працював, працює і буде працювати!

   Дирекція та колектив Волинського краєзнавчого музею вкрай здивовані не достовірною інформацією сайту Волинської газети про те, що Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки не працює.

   У повідомленні „Конкурс читців переїхав з Ялти на Волинь” кореспондент цього сайту, згадуючи музей Лесі Українки у Колодяжному і посилаючись на слова поважного гостя Луцька, пише, що цей „музей влада волинська нарешті відкриє, бо він чомусь не функціонує”. Не дивує, що київський гість помилився, але приголомшує те, що наш волинський журналіст не знає, що Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки працював, працює і буде працювати! Він не припиняв своєї діяльності та відкритий для відвідувачів.

   Лише за 10 місяців цього року Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки, філіал Волинського краєзнавчого музею, відвідало понад 20 тис. чоловік, більшість з яких учнівська молодь і туристи, проведено біля тисячі екскурсій. Це найкращі показники з відвідування серед музеїв Волинської області. Його культурно-мистецькі акції, науково-освітні заходи та виставки постійно висвітлюється у ЗМІ і не помітити роботи музею Н Е М О Ж Л И В О.

   Для усіх бажаючих відслідковувати діяльність музею Лесі Українки у Колодяжному прохання довіряти правдивим сайтам – „Музейний простір Волині”, „Волинський краєзнавчий музей” та врешті, сайтові самого Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки.

Ви не помилитесь, обравши наші

музейні сайти!

Категорія: Колодяжненський музей Лесі Українки | Переглядів: 861 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]