Головна » 2016 » September » 22 » Всеукраїнський музейний форум планують провести у липні 2017 року у Переяславі Хмельницькому
16:44
Всеукраїнський музейний форум планують провести у липні 2017 року у Переяславі Хмельницькому
Всеукраїнський музейний форум планують провести у липні 2017 року у Переяславі Хмельницькому

3-5 липня 2017 року в місті Переяслав-Хмельницький вперше в Україні відбудеться всеукраїнський музейний Форум, на якому планується обговорити актуальні питання розвитку музейної справи в нашій країні. Форум організується Переяслав-Хмельницькою міською радою разом з рядом інших організацій на ознаменування 1110-ї річниці міста на базі Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав» та ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький Державний педагогічний університет ім. Г. Сковороди».

В програмі Форуму передбачаються науково-практична конференція, круглі столи та панельні сесії, присвячені основним питанням музейної справи, майстер-класи, презентації музеїв та їх виставки, екскурсії, товариські зустрічі і т. ін. Більш детальну інформацію про Форум можна отримати на сайті. 

Запрошують працівників музеїв, науковців, аматорів – усіх, кому не байдужі проблеми музеїв нашої країни, взяти участь у підготовці та проведенні Українського Музейного Форуму.

Чекають ваших пропозицій на сайті Форуму!

Джерело: Музейний простір України

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 791 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]