Головна » Володимир-Волинський історичний музей
У ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОМУ ІСТОРИЧНОМУ МУЗЕЇ ВІДБУВСЯ КОНКУРС ВЕЛИКОДНІХ КОМПОЗИЦІЙ ПАМ'ЯТІ ЄЛИЗАВЕТИ БОГУСЛАВСЬКОЇ.
  У Володимир-Волинському історичному музеї було підведено підсумки 2-го міськрайонного конкурсу великодніх композицій пам'яті Єлизавети Богуславської.
   Єлизавета Богуславська – донька Григорія Богуславського, який з 1896 року служив статським радником та мировим суддею у Володимирі-Волинському.  Він також був істориком, автором відомої праці «Волинські рукописні Єванглія та Апостоли».
У Володимир-Волинському історичному музеї відбувся передвеликодній майстер-клас з писанкарства.
    31 березня 2012 року у Володимир-Волинському історичному музеї відбувся передвеликодній майстер-клас з писанкарства, організований викладачами та студентами Володимир-Волинського педагогічного коледжу імені А.Кримського.
   Досвідчені педагоги Леся Дембровська, Оксана Білик, Валентина Залуніна разом із студентами зразкової студії писанкарства «Писанки княжого граду» демонстрували зразки досконалості та майстерності в орнаментуванні та розписі пасхальних символів-писанок.
ВИСТАВКА ВІЙСЬКОВИХ МОДЕЛЕЙ МИХАЙЛА ЛЯШУКА у ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОМУ ІСТОРИЧНОМУ МУЗЕЇ.
Нещодавно у Володимир-Волинському історичному музеї відкрито виставку історико-технічного стендового моделювання, автором якої є Михайло Ляшук. На виставці в музеї репрезентується понад 30 моделей, здебільшого це винищувальна авіація, тобто літаки періоду ІІ Світової війни (радянські і німецькі), також танки, бронетранспортери, навіть фігурки офіцерів і солдатів!
У Володимирі-Волинському музейниками проведено учнівську конференцію „Святині твої, Володимире”.
« 1 2 3 4 5 6