Головна » 2016 » February » 9 » Вихідний день в Музеї Луцького братства: на святого Валентина кераміст Анатолій Філозоф дарує закоханим майстер-клас
11:23
Вихідний день в Музеї Луцького братства: на святого Валентина кераміст Анатолій Філозоф дарує закоханим майстер-клас
Вихідний день в Музеї Луцького братства: на святого Валентина кераміст Анатолій Філозоф дарує закоханим майстер-клас

   14 лютого в Музеї історії Луцького братства о 12-00, 13-00 і 14-00 пройдуть сеанси виготовлення «валентинок» із символічної глиняної суміші – з волинських копалень Кульчина і Рокити та донецького Слов’янська! Запрошуються до участі лучани корінні і ті, що тільки закорінюються, романтичні пари і парочки, й загалом люди з добрим гумором і бажанням творити своїми руками.

   Спільне ліплення не тільки додає утіхи, а ще й до предковічної традиції долучає. Так вважає луцький гончар Анатолій Філозоф, який місяць тому відкрив в музеї першу авторську виставку-продаж. Під час романтичних сеансів кераміст охоче поділиться своєю майстерністю, занурить у філософію ліплення.

   Шанувальники заходу матимуть можливість оглянути експозицію музею та його виставки «Свищики – філософія глини і музики» (традиційна глиняна іграшка від Анатолія Філозофа), «Найсвятіша Панна vs Миколай-угодник, або дві гербові традиції Луцька» та «Історія Луцької Хрестовоздвиженської церкви в історичних джерелах та світлинах». Цього дня дозволено буде взяти із собою гарний настрій і стильні рукотворні вироби.

Вхідна плата – 10 грн.

Адреса музею: вул. Йова Кондзелевича, 5

Телефон: (0332) 72-33-71

Категорія: Музей історії Луцького братства | Переглядів: 860 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]