Головна » 2015 » May » 22 » Відбулася конференція „Минуле і сучасне Волині та Полісся. Сереховичі та Старовижівщина у світовій та українській історії”
14:57
Відбулася конференція „Минуле і сучасне Волині та Полісся. Сереховичі та Старовижівщина у світовій та українській історії”
Відбулася конференція „Минуле і сучасне Волині та Полісся. Сереховичі та Старовижівщина у світовій та українській історії”

   Волинський краєзнавчий музей, Волинська обласна організація Національної спілки краєзнавців України та ін. 20 травня 2015 року провели в смт. Стара Вижівка та с. Сереховичі 53 Всеукраїнську наукову історико-краєзнавчу конференцію „Минуле і сучасне Волині та Полісся. Сереховичі та Старовижівщина у світовій та українській історії” (програма тут), присвячену 24-ій річниці Незалежності України.

   На конференції прозвучали доповіді та повідомлення, присвячені дослідженням історії та культурі Старовижівщини та Волинського Полісся в контексті української та світової історії. Були оприлюднені матеріали досліджень науковців, краєзнавців, музейних, архівних та освітніх працівників Волині з археології, історії, культури та природи с. Сереховичі, Старовижівщини та Волинського Полісся, а також із загальних питань волинезнавства та краєзнавчої освіти. Учасники конференції ознайомилися із пам’ятками села.

   Видано науковий збірник матеріалів конференції.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 836 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/13
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]