Головна » 2018 » October » 22 » Видано науковий збірник матеріалів конференції «Ковель і Ковельщина в українській та європейській історії»
17:19
Видано науковий збірник матеріалів конференції «Ковель і Ковельщина в українській та європейській історії»
Видано науковий збірник матеріалів конференції «Ковель і Ковельщина в українській та європейській історії»

Волинським краєзнавчим музеєм спільно з Ковельською міською радою підготовлено та видрукувано видання Минуле і сучасне Волині та Полісся: Ковель і Ковельщина в українській та європейській історії: Наук. зб.: Вип. 65. / Ковельс. міськ, рада; упр-ня культури, з питань релігій та національностей Волин. ОДА; СНУ ім. Лесі Українки; Волин. краєзн. музей; Ковельск. Іст. музей; ВОО НСКУ; Упоряд. Г.Бондаренко, І.Прокопів, А.Семенюк, А.Силюк. – Ковель, 2018. – 624 с.

У науковому збірнику вміщено статті та повідомлення учасників Всеукраїнської наукової історико-краєзнавчої конференції, присвяченої 27-й річниці незалежності України, 100-й річниці Української революції та 500-й річниці надання Ковелю Магдебурзького права, яка відбулася 18 жовтня 2018 року в м. Ковелі. Окремий розділ присвячено дослідженням життя та діяльності Лесі Українки, Олени Пчілки та родини Косачів в зв'язках із Ковельщиною та Волинню.

Розраховане на науковців, краєзнавців, всіх, хто цікавиться історією та культурою волинського краю.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 566 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]