Головна » 2015 » May » 14 » Ветерани – учасники військових подій XX та XXІ століття, зібралися у Ківерцівському музеї за „круглим столом”
19:07
Ветерани – учасники військових подій XX та XXІ століття, зібралися у Ківерцівському музеї за „круглим столом”
Ветерани – учасники військових подій XX та XXІ століття, зібралися у Ківерцівському музеї за „круглим столом”

   В рамках заходів, приурочених Дням пам’яті та примирення і Перемоги, у Ківерцівському районному краєзнавчому музеї відбулося засідання „круглого столу” „1939-1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо”, – повідомляє Ківерцівський районний інформаційний портал. Учасники Великої Вітчизняної війни, воїни радянської армії та УПА, збройних конфліктів в Афганістані і, нині, на Сході ділилися спогадами по бойове минуле і сьогодення, проблеми і соціальний захист учасників бойових дій, підтримки сімей загиблих і померлих, патріотичного виховання молоді.

   Голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук, голова районної ради Андрій Киричук, міський голова Володимир Жгутов привітали усіх присутніх з 70-ю річницею Перемоги і подякували за стійкість і мужність.

   З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років Світової війни. Але час непідвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували відважні воїни колись і сьогодні в АТО. Рани, нанесені війною, мабуть не заживуть ніколи. Адже ті буремні роки і наразі дають про себе знати чисельними проблемами, болями та душевними ранами.

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 739 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]