Головна » 2016 » October » 12 » В обласному музеї відбудеться вечір пам’яті учасника Революції Гідності і АТО Тараса Герасимюка
14:25
В обласному музеї відбудеться вечір пам’яті учасника Революції Гідності і АТО Тараса Герасимюка
В обласному музеї відбудеться вечір пам’яті учасника Революції Гідності і АТО Тараса Герасимюка

До Дня захисника України у Волинському краєзнавчому музеї 13 жовтня 2016 року о 13.00 год. відбудеться вечір пам’яті Тараса Герасимюка, учасника Революції Гідності і АТО з циклу «Герої не вмирають», та презентація книги Н.Ф.Корнійчук «Мамо, не плач…».

Книга про життя і загибель на Сході України волинянина Тараса Герасимюка, де він у складі батальйону оперативного призначення резервістів імені Героя України генерала Сергія Кульчицького захищав свою рідну землю, боровся за цілісність України і віддав своє юне життя за неї, внаслідок жахливої дорожньо-транспортної катастрофи 5 січня 2015 року, у передріздвяні дні, за п’ять днів до свого двадцятиріччя. В основу сюжету книги взяті історичні події того часу, спогади рідних, вчителів, друзів Героя.

Буде представлена фотовиставка про Тараса Герасимюка, підготовлена викладачами та студентами Коледжу Рекреаційних технологій і права, а також прочитана поезія і прозвучать пісні, присвячені автором книги герою, які виконають учні коледжу, в якому навчався Тарас Герасимюк.

На вечір пам’яті запрошені родичі, вчителі, друзі, однокурсники Героя, які поділяться спогадами про Героя Тараса Герасимюка.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 597 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]