Головна » 2016 » September » 7 » В обласному музеї презентовано книгу про товарно-грошовий обіг на Волині ХІ-ХІХ століть
14:21
В обласному музеї презентовано книгу про товарно-грошовий обіг на Волині ХІ-ХІХ століть
В обласному музеї презентовано книгу про товарно-грошовий обіг на Волині ХІ-ХІХ століть

6 вересня у приміщенні Волинського краєзнавчого музею відбулася презентація монографії завідувача Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки І. Пасюка "Товарно-грошовий обіг на Волині (ХІ-ХІХ ст.)".

Волинські землі, які тривалий період були порубіжними для українських територій, стали місцем обігу валют більшості країн Європи, тому грошово-фінансові відносини були частиною загальноєвропейських процесів.

Товарно-грошовий обіг є важливою складовою торгово-економічного розвитку держави, вказує на рівень життя і добробут населення, на можливості розвитку краю.

Книга може бути використана при викладанні курсу "Волинезнавство" у загальноосвітній школі, для студентів та спецсемінарів у вищій школі.

На презентації були присутні ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, студенти Луцького педколеджу, представники Волинського обласного військового комісаріату, краєзнавці.

Джерело: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки

Категорія: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки | Переглядів: 776 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]