Головна » 2013 » Серпень » 1 » В обласному музеї покажуть твори учасників конкурсу дитячого малюнка „Лесина лісова пісня”.
22:06
В обласному музеї покажуть твори учасників конкурсу дитячого малюнка „Лесина лісова пісня”.
В обласному музеї покажуть твори учасників конкурсу дитячого малюнка „Лесина лісова пісня”.
З метою формування у молоді любові до природи рідного краю, вшанування лісових та літературних традицій краю Лесі Українки; аби виявити обдаровану і талановиту молодь, залучити її до співпраці з лісівничою громадськістю, а також активізувати лісівничо-просвітницьку діяльність до сотої річниці з дня смерті величної поетеси Лесі Українки Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства спільно з управлінням освіти і науки Волинської облдержадміністрації, всеукраїнським журналом «Лісовий вісник» та Українським фондом культури провели конкурс дитячих малюнків та творів на тему «Лесина лісова пісня».
Серед учасників – діти 8-11 класів із сіл та містечок більшості районів області. Жодна робота не залишилася поза увагою. І малюнки, і твори глибоко схвилювали як професійних лісівників, так і педагогів та митців, що оцінювали дитячу творчість.
Отож:
І місце у конкурсі на кращий твір на тему «Лесина лісова пісня» розділили Вікторія Шишута – учениця 11 класу ЗОШ І-ІІІ ст. с. Головне Любомльського району та Галина Марчук – учениця 11 класу НВК с. Гуща Любомльського району.
ІІ місце дісталося Ірині Гупалик – учениці 9 класу ЗОШ І-ІІІ ст. с. Пнівне Камінь-Каширського району.
ІІІ – Ірині Горщар – учениці 9 класу НВК смт Любешів.
 
У конкурсі на кращий малюнок на тему «Лесина лісова пісня»
І місце виборола Ольга Гой – учениця 8 класу ЗОШ №5 м. Луцька.
ІІ місце – Аліна Лащ – учениця 9 класу НВК с. Залісся Любешівського району.



ІІІ – Наталія Сидорук – учениця 9 класу ЗОШ І-ІІІ ст. смт Маневичі.


 
Нагородження відбудеться 1 вересня. Переможці отримають грамотами Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства та грошові премії.
Як і обіцяли, усі дитячі малюнки будуть представлені на виставці у Волинському краєзнавчому музеї, відкриття якої відбудеться у перші дні вересня. А найкращі твори друкуватимуться у Всеукраїнському журналі «Лісовий вісник».
 
Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 2020 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]