Головна » 2012 » Червень » 17 » Учасники ІХ музичного фестивалю „Стравінський та Україна” відвідали Устилузький музей Ігоря Стравінського.
22:27
Учасники ІХ музичного фестивалю „Стравінський та Україна” відвідали Устилузький музей Ігоря Стравінського.
Учасники ІХ музичного фестивалю „Стравінський та Україна” відвідали Устилузький музей Ігоря Стравінського.
17 червня 2012 року в м.Устилузі відбувся ІХ музичний фестиваль „Стравінський та Україна”, який традиційно проходить у день народження композитора. З концертною програмою виступили хористи обласного училища культури та мистецтв, яке носить ім’я великого композитора, музиканти та вокалісти, в тому числі академічного камерного оркестру „Кантабіле” Волинської обласної філармонії. Відвідав Устилуг відомий кінорежисер Тоні Палмер, на рахунку якого більше 100 документальних фільмів про життя і творчість людей мистецтва. Серед його робіт є і фільм про Ігоря Стравінського.
 Заступник голови райдержадміністрації Анатолій Верко, заступник начальника управління культури та туризму ОДА Валерій Дмитрук та Устилузький міський голова Віктор Поліщук поклали квіти до пам’ятника Стравінському. Послухати твори композитора приїхали жителі сіл району, устилужани. Кожен з охочих відвідав музей - садибу Ігоря Стравінського.
 
Джерело: сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації
Категорія: Устилузький народний музей Ігоря Стравінського | Переглядів: 945 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]