Головна » 2013 » Січень » 20 » У Затурцівському музеї В'ячеслава Липинського відбулося традиційне свято „Музейна Коляда”.
18:17
У Затурцівському музеї В'ячеслава Липинського відбулося традиційне свято „Музейна Коляда”.
У Затурцівському музеї В'ячеслава Липинського відбулося традиційне свято „Музейна Коляда”.
20 січня 2013 року вже вдруге від часу заснування Затурцівського меморіального музею В’ячеслава Липинського тут відбулося свято „Музейна Коляда”.
У вщерть заповненій конференц-залі звучали колядки, щедрівки, віншування, вірші. Бурхливими оплесками зустрічали присутні як досвідчених аматорів сцени так і початківців, людей різного віку: від дошкільнят і до заслужених пенсіонерів. На захід відгукнулися церковні хори, учасники художньої самодіяльності сільського будинку культури, вчительські колективи, учні місцевої середньої школи, сімейні групи. Тон задавав просвітянський гурт „Джерело”. Особливо приємне і незабутнє враження на присутніх справив виступ дуету сестричок Іванки та Катрусі Іванчук.
Захоплено вітали затурчани та запрошені гості з Волинського краєзнавчого музею заслужену артистку України Галину Кажан, яка неперевершено відтворила різдвяну сцену з оповідання Василя Стефаника та мистецьки прочитала віршований твір Івана Франка.
На завершення всі гуртом заколядували „Нова радість стала”, бажаючи щасливих літ господарям та всій Україні.
Віталій Кушнір
Категорія: Затурцівський меморіальний музей В.Липинського | Переглядів: 1025 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]