Головна » 2015 » May » 12 » У Волинському музеї українського війська презентовано видання про події 2013-2014 років та АТО
16:10
У Волинському музеї українського війська презентовано видання про події 2013-2014 років та АТО
У Волинському музеї українського війська презентовано видання про події 2013-2014 років та АТО

   12 травня 2015 року у Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки відбулася презентація ряду видань, присвячених подіям 2013-2014 років та АТО.

   Презентовано книги: „Вклоняємось доземно українському солдату”, „Волинський пантеон: Схід-2014 р.”, поетичні збірки Анатолія Поліщука присвячені війні на Сході країни – „Неоголошена війна”, „І знову опустився лист...” та збірки присвяченої подіям на майдані „Спасибі, люди, за майдан”.

   На презентації були присутні автори книг, представники Волинського обласного військкомату, учасники АТО, працівники ВРМУВВТ, представники Волинського краєзнавчого музею, громадських організацій.

   Частину книг через волонтерів передано в зону проведення АТО та у військкомати Волинської області. Також відбулася передача представникам міжнародного благодійного фонду „Милосердні руки” пожертв, зібраних у ВРМУВВТ для поранених бійців.

Джерело: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки

Категорія: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки | Переглядів: 865 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]