Головна » 2012 » Грудень » 14 » У Рожищенському музеї відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків на ЧАЕС.
16:01
У Рожищенському музеї відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків на ЧАЕС.
У Рожищенському музеї відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків на ЧАЕС.
14 грудня 2012 року у Рожищенському районному краєзнавчому музеї відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків на ЧАЕС, в яких взяли участь заступник голови районної ради Юрій Пироганич, голова райдержадміністрації Володимир Масалов, перший заступник голови райдержадміністрації Тарас Войтович, міський голова Афган Алієв, ліквідатори аварії на ЧАЕС та жителі району.
Представники влади району сказали слова вдячності ліквідаторам, які живуть, працюють поруч з нами, які є прикладом мужності, людей обов’язку для юних поколінь.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять про земляків, які були в пеклі Чорнобильської катастрофи, і яких, на жаль, уже немає серед нас.
Під час даних заходів було відзначено Подяками Рожищенської районної ради за проявлену мужність і самовідданість, високий професіоналізм, виконання громадянського обов’язку при ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС Щебрук Лідію Володимирівну та Мацюка Віталія Олександровича.
 
Джерело: сайт Рожищенської районної ради
Категорія: Рожищенський народний краєзнавчий музей | Переглядів: 420 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]