Головна » 2011 » Жовтень » 19 » У Музеї етнографії Волині та Полісся відбулося „Свято нашої родини”.
11:27
У Музеї етнографії Волині та Полісся відбулося „Свято нашої родини”.
У Музеї етнографії Волині та Полісся відбулося „Свято нашої родини”.
19 жовтня 2011 року на історичному факультеті на базі Музею етнографії Волині та Полісся при Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулося „Свято нашої родини”, яке зініціювали студенти п’ятого курсу спеціальності „Музейна справа та охорона пам’яток історії та культури”. Воно мало на меті ввести першокурсників спеціальностей „Музейна справа та охорона пам’яток історії та культури” і „Документознавство та інформаційна діяльність” до студентської громади, залучити до активного студентського життя, а також познайомити з викладачами історичного факультету.
На святі панувала дружелюбна, родинна атмосфера. Студенти п’ятого курсу показали кілька гумористичних сценок із повсякденного життя студентів. Також серед двох груп першого курсу було проведено низку конкурсів на знання українських прислів’їв та приказок, народних пісень та ін. Проте перемогла дружба. Цю перемогу студенти  підтвердили виконанням спільної пісні.
Пройшовши „нелегкі” випробування, студенти першого курсу були допущені до складання присяги на вірність кафедрі „Документознавста та музейної справи”, а також гідно пройшли посвяту у нові члени великої та дружної сім’ї.







































































Категорія: Музей етнографії Волині та Полісся при Східноєвропейському національному університеті | Переглядів: 492 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]