Головна » 2013 » Липень » 23 » У музеї цікавий і різноманітний „Книжковий світ Володимира”.
13:00
У музеї цікавий і різноманітний „Книжковий світ Володимира”.
У музеї цікавий і різноманітний „Книжковий світ Володимира”.
23 липня у Володимир-Волинському історичному музеї відбулося відкриття книжкової виставки «Книжковий світ Володимира», присвяченої 1025-літньому ювілею міста Володимира-Волинського, яку підготували працівники міської бібліотеки для дорослих та дитячої бібліотеки. На виставці представлені книги Миколи Богуша «Залишиться у Вічності: Володимир-Волинський – історія, яка завжди з нами», Михайла Кучінка, Григорія Охріменка «Історія Володимира-Волинського від найдавніших часів і до поч. 20 ст», Петра Кралюка «Любомудри Володимирії» та «Княжими шляхами Волині», «Олександр Цинкаловський і праісторія Волині», Богдана Яновича і Олексія Петруніна «Церкви стародавнього Володимира», Анатолія Пісоцького «Інтелігенція Волині», Петра Ричкова і Віктора Луца «Сакральне мистецтво Володимира-Волинського», Миколи Веремчука «Історико-культурна спадщина міста» та «Володимир-Волинський: вулиці твого міста» та ін.
На виставці представлено й чимало путівників, в яких подається інформація про найвідоміші пам’ятки і заповідні куточки міста, заклади відпочинку, карти з позначеними об’єктами, які варто відвідати, а також поетичні збірки та вірші, присвячені княжому місту.
Книги розширять знання про історію древнього міста над Лугою, яке впродовж віків відігравало важливу роль не тільки в житті Волині, але й усієї України.
 
Категорія: Володимир-Волинський історичний музей | Переглядів: 687 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]