Головна » 2017 » January » 16 » У Луцькому історико-культурному заповіднику тепер можна зареєструвати шлюб за 24 години
13:28
У Луцькому історико-культурному заповіднику тепер можна зареєструвати шлюб за 24 години
У Луцькому історико-культурному заповіднику тепер можна зареєструвати шлюб за 24 години

Адміністрація Державного історико-культурного заповідника у місті Луцьку надаватиме послугу з реєстрації шлюбу за 24 години. Луцьк увійшов до 8 міст, на які Кабмін розширив пілотний проект щодо спрощеної процедури реєстрації шлюбу.

Міністерство юстиції України зініціювало послугу з експрес-одруження з серпня 2016 року. У грудні проект розширено на Вінницю, Дніпро, Луцьк, Миколаїв, Кам'янець-Подільський, Рівне, Житомир і Харків. Наразі проект "шлюб за добу" реалізується у найбільш популярних туристичних містах Києві, Львові, Одесі, Херсоні та на територіях наближених до зони проведення Антитерористичної операції – у Маріуполі та Сєвєродонецьку.

Для того, щоб скористатися такою послугою, молодятам необхідно буде звернутися до Адміністрації Державного історико-культурного заповідника у м. Луцьку. Відповідна інформація розміщена на сайті управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

Для бажаючих одружитися необхідно буде вибрати час і місце проведення реєстрації шлюбу і укласти відповідний договір.

Ця нова послуга від Міністерства юстиції України надає можливість зареєструвати шлюб швидко і зручно, без попередньої реєстрації і відвідувань відділів ДРАЦСу. Зареєструвати шлюб за 24 години можна тепер у Луцьку за адресою: вул. Драгоманова, 23, у так званому «Будинку Косачів», або у замку Любарта, вул. Кафедральна, 1.

Пара, яка має намір одружитися, може звернутись для отримання додаткової інформації за телефонами (0332) 71-54-17 у відділ державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Волинській області, (0332) 71-44-37 у Луцький міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області, (0332) 72-34-32 у дирекцію заповідника, (0332) 72-45-88 у касу замку.

Джерело: Адміністрація Державного історико-культурного заповідника у м. Луцьку

Категорія: Луцький історико-культурний заповідник „Старий Луцьк” | Переглядів: 1084 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]