Головна » 2019 » May » 17 » Студенти-музейники провели екскурсію-квест «З’їзд європейських монархів у Луцьку 1429 р.»
12:44
Студенти-музейники провели екскурсію-квест «З’їзд європейських монархів у Луцьку 1429 р.»
Студенти-музейники провели екскурсію-квест «З’їзд європейських монархів у Луцьку 1429 р.»

16 травня 2019 року, з нагоди 590-ї річниці з’їзду європейських монархів у Луцьку і Міжнародного дня музеїв, студенти-музейники 4 курсу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки провели екскурсію-квест на території історико-культурного заповідника «Старий Луцьк».

Учасники квесту були поділені на дві команди і рухалися за маршрутами, у які були включені пам’ятки історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» – Домініканський монастир, Замок Любарта, місця, де розташовувалися Воротня вежа, Дмитрівська церква, кафедральний костел Святої Трійці. На кожній локації на команди чекали екскурсоводи в образі сучасників подій Луцького з’їзду європейських монархів.

Завдяки пізнавальним розповідям екскурсоводів про екскурсійні об’єкти і з’їзд 1429 року, цікавим завданням та азарту команд, дощ не став на заваді! Кожна команда зуміла відгадати усі загадки та виконати завдання і прийти до «фінішу», де віднайти втрачену корону Вітовта.

Тетяна Трофімук-Кирилова,
кандидат історичних наук,
доцент кафедри документознавства і музейної справи

Категорія: Луцький історико-культурний заповідник „Старий Луцьк” | Переглядів: 825 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]