Головна » 2016 » September » 29 » Співробітники Володимир-Волинського історичного музею взяли участь у куруглому столі «Культура і туризм»
10:44
Співробітники Володимир-Волинського історичного музею взяли участь у куруглому столі «Культура і туризм»
Співробітники Володимир-Волинського історичного музею взяли участь у куруглому столі «Культура і туризм»

Цей захід організований і проведений співробітниками Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості. Його мета – зорієнтувати безробітних громадян на самозайнятість у галузі туризму.

Наукові співробітники Володимир-Волинського історичного музею імені Омеляна Дверницького розповіли присутнім про багатий туристичний потенціал м.Володимира-Волинського та Володимирщини, зокрема про 12 туристичних маршрутів, розроблених співробітниками музею. Безробітні дізналися про унікальну сакральну архітектуру Володимира-Волинського- старовинні церкви міста, а також про цікаві експонати з місцевого музею, фонди якого налічують понад 18 тисяч одиниць зберігання. Виступи ілюструвалася мультимедійною презентацією та розповідями з досвіду роботи музейних екскурсоводів.

Висловлювалася думка про те, що безробітні могли б спробувати себе у виготовленні туристичних сувенірів чи відкритті кафе для туристів.

Учасники круглого столу з цікавістю слухали розповідь музейників.

Джерело: Володимир-Волинський історичний музей імені Омеляна Дверницького

Категорія: Володимир-Волинський історичний музей | Переглядів: 633 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]