Головна » 2016 » October » 28 » Презентація книги про Андрія Снітка «Він став героєм у бою» у Маневицькому музеї
15:20
Презентація книги про Андрія Снітка «Він став героєм у бою» у Маневицькому музеї
Презентація книги про Андрія Снітка «Він став героєм у бою» у Маневицькому музеї

У Маневицькому краєзнавчому музеї відбулася презентація книги Анатолія Снітка «Він став героєм у бою» про загиблого бійця добровольчого батальйону «Азов» Андрія Снітка.

Автор книги Анатолій Снітко, колишній сільський голова села Гораймівка, презентуючи книгу, розповів про задум зібрати та упорядкувати усі документальні свідчення, фотодокументи, спогади бойових побратимів, однокласників, друзів та односельчан про Андрія.

На презентацію прибули бойові побратими полку «Азов», члени громадської організації «Маневицька районна організація ветеранів АТО на Сході України», прийомна мама Андрія Снітка Раїса Халик, заступник декана факультету спорту і здоров’я Східноєвропейського Національного університету імені Лесі Українки Василь Понтік, студентська рада факультету на чолі із студентським деканом Назаром Недибайлом, старшокласники Маневицької ЗОШ –І-ІІІ ст.№1 ім. Андрія Снітка, перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Бурак, заступник голови районної ради Ігор Терещенко, Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк та інші.

Присутні на презентації згадували у своїх виступах юного життєрадісного хлопчину, який понад усе прагнув справедливості і свободи. Любов Боричевська продекламувала власний поетичний твір, присвячений Андрію Снітку, «Він став героєм у бою», яка й дала назву книжці.

Перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Бурак, виступаючи, сказав: «Маневицька земля породила не одного героя, але не всім, на жаль, можна сьогодні потиснути руку. Андрій живе і житиме в серцях рідних, друзів, знайомих. Дякуючи цій книзі ще більше людей може дізнатися про подвиг та життя героя».

Автор документального свідчення передав книги для розповсюдження по загальноосвітніх закладах та бібліотечних установах району.

Працівники районного Будинку культури та викладачі Маневицької музичної школи подарували присутнім кілька журливих мелодій.

Джерело: Маневицька райдержадміністрація

Категорія: Маневицький краєзнавчий музей | Переглядів: 885 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]