Головна » 2013 » Лютий » 20 » Презентація книги Анжеліки Рудницької у Волинському краєзнавчому музеї.
11:26
Презентація книги Анжеліки Рудницької у Волинському краєзнавчому музеї.
Презентація книги Анжеліки Рудницької у Волинському краєзнавчому музеї.
   20 лютого 2013 року у Волинському краєзнавчому музеї відбулася презентація книги Анжеліки Рудницької „Біла зірка України. Невигадані історії з життя Оксани Білозір”.



   Учасники акції: інтелігенція міста, студентська молодь, шанувальники мистецтва отримали прекрасну нагоду не тільки почути цікаву розповідь авторки твору про етапи його написання, а й безпосередньо зустрітись, поставити свої запитання і почути на них відповідь від головної героїні – легендарної жінки України Оксани Білозір.
   Зустріч пройшла із надзвичайним піднесенням, в атмосфері приязні і сердечності. Слова щирої поваги Анжеліці Рудницькій висловив Анатолій Вадимович Свідзинський, професор Східноєвропейського університету імені Лесі Українки, процитувавши на її честь один із віршів Володимира Свідзинського, геніального українського поета початку ХХ століття, а також, подарував їй раритетне видання збірки його поезій. Схвальні відгуки і теплі побажання звучали у виступах інших присутніх. „Такими жінками може справді пишатися Україна”, – сказав у заключному слові директор Волинського краєзнавчого музею Анатолій Силюк.





   На завершення акції кожен мав змогу отримати автограф на згадку від улюбленої співачки і почути авторську екскурсію по виставці „Містерія літочислення” від Анжеліки Рудницької.  








Фото Л.Максимова
Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 1090 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]