Головна » 2018 » December » 16 » Оголошено про результати першого засідання комісії з конкурсного добору на посаду директора Волинського краєзнавчого музею (ВІДЕО)
22:26
Оголошено про результати першого засідання комісії з конкурсного добору на посаду директора Волинського краєзнавчого музею (ВІДЕО)
Оголошено про результати першого засідання комісії з конкурсного добору на посаду директора Волинського краєзнавчого музею (ВІДЕО)

12 грудня 2018 року в приміщенні Волинської державної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки відбулося перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Волинського краєзнавчого музею, під час якого розглядалися документи, подані кандидатами на посаду директора Волинського краєзнавчого музею, на відповідність кваліфікаційним вимогам.

Керуючись нормами Закону України «Про культуру» (далі – Закон) та Положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника державного, комунального закладу культури, що належить до сфери управління, оперативного управління Управління культури облдержадміністрації, затвердженого наказом управління культури облдержадміністрації від 20 квітня 2017 року № 46, зареєстрованим в Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області 27 квітня 2017 року за № 51/1572 (далі Положення), конкурсною комісією було прийнято рішення допустити до участі у другому турі конкурсного добору Зінька Дмитра Анатолійовича та Важатко Оксану Георгіївну.

Друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Волинського краєзнавчого музею, під час якого буде проводитися співбесіда з кандидатами та заслуховуватися публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років, відбудеться 26 грудня 2018 року о 10.00 годині у приміщенні Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки (вул. Шопена, 11, м. Луцьк, 43025).

Відповідно до частини другої статті 215 Закону та пункту 4.2. розділу ІV Положення на засіданні конкурсної комісії під час проведення співбесіди з кандидатами, у ході якої публічно презентуються запропоновані проекти програм розвитку закладу культури на один і п’ять років, мають право бути присутніми представники засобів масової інформації та громадськості.

Джерело: управління культури, з питань релігій та національностей Волинської облдержадміністрації

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 644 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]