Головна » 2018 » October » 8 » Обласний музей запрошує на відкриття унікальної виставки мікрошедеврів всесвітньо відомого майстра В.Казаряна
18:32
Обласний музей запрошує на відкриття унікальної виставки мікрошедеврів всесвітньо відомого майстра В.Казаряна
Обласний музей запрошує на відкриття унікальної виставки мікрошедеврів всесвітньо відомого майстра В.Казаряна

9 жовтня о 16.00 год. у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться відкриття унікальної виставки мікромініатюр відомого майстра Володимира Казаряна «Восьме чудо світу».

На виставці представлені найменші в світі шедеври мікромініатюрного мистецтва, що вважаються неперевершеними творіннями рук людських! Відвідувачі побачать філігранні мікрошедеври: скульптуру Мерилін Монро, розміщену на торці волосини; караван верблюдів у вушку голки, підковану блоху, зоопарк у волосині, мікрокамею «Лик Ісуса Христа» на рисовому зерні; Шварценегера, який грає біцепсами, на маковому зернятку; слонів-еквілібристів, балансуючих на людській волосині, вставленій у вушко швейної голки; мікрофігурки жінок-товстушок, вражаючі своєю витонченістю мережива з 1/100 людської волосини, та багато інших приголомшливих чудес!

Також на виставці презентований найменший у світі портрет Мони Лізи, намальований олійними фарбами на зрізі рисового зерн! Пензликом художнику служила одна сота частина волосини!

Кожна мікромініатюра — це «Ноу-хау» так як створюється за особливою авторською технологією на межі людських можливостей. Мікрошедеври Майстер створює в паузах між ударами серця. Своєю творчістю Володимир Казарян демонструє безмежність людських можливостей.

Довідково:

Володимир Едуардович Казарян — видатний майстер світового мікромініатюрного мистецтва, творець витворів, що вражають своєю унікальністю, мікроскопічними розмірами, красою. Людина рідкісного обдарування, яскравий представник типу «універсальної людини». Він не тільки талановитий художник і скульптор, конструктор і винахідник, але й філософ, мислитель, письменник, композитор і поет. Його девіз — «Неможливе зробити можливим!». Його творіння знаходяться в приватних колекціях багатьох президентів і світових знаменитостей, а виставки завжди користуються незмінним успіхом, викликаючи радість і здивування.

На виставці також представлені книги автора — тритомник віршів — «Апофеоз любові», «Апофеоз мудрості» і «Апофеоз життя». Автор вважає, що, тільки наповнюючи душі і серця людей — любов’ю, світлом і добром можна змінити світ на краще. Зустріч з літературною творчістю Майстра — це воістину зцілення для душі!

Унікальна виставка мікромініатюр Володимира Казаряна подарує шанувальникам прекрасного багато радісних миттєвостей і залишить незабутнє враження на все життя!

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 549 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]