Головна » 2014 » Січень » 9 » „Новорічний подарунок” у Камінь-Каширському музеї.
13:20
„Новорічний подарунок” у Камінь-Каширському музеї.
„Новорічний подарунок” у Камінь-Каширському музеї.
Прихід новорічно-різдвяних свят завжди супроводжується очікуванням дива. Зимові свята – то час, коли особлива атмосфера наповнює кожен дім і кожне серце, то живильний запах хвої, кориці, мандаринів, яскраві ілюмінації і фантастичні пригоди. А ще – юрби колядників, гомінких, веселих, які кожній домівці сповіщають про народження Сина Божого і віншують добром та щастям господаря та господиню і їхніх діток. Різдвяні свята – то затишна гостина в родинному колі і щира молитва, яка духовною силою з’єднує усі покоління роду.



У ці дні природною потребою кожної людини є бажання дарувати іншим радість і любов, добрі слова й посмішки. А ще – гостинці. Дорослі квапляться здивувати малюків книгами, солодощами, іграшками, а ті й собі стараються втішити своїх рідних загадковими даруваннями.
Який новорічно-різдвяний подарунок можна зробити власноруч? Відповідь на це питання отримає кожен, хто відвідає виставку „Новорічний подарунок” у Камінь-Каширському краєзнавчому музеї, традиційно зорганізовану спільно з Будинком дитячої та юнацької творчості, на якій представлено більше сотні композицій, створених із природного матеріалу, паперу, тканини тощо.















Завітайте на нашу виставку!
Наталя Пась,
директор Камінь-Каширського
краєзнавчого музею
Категорія: Камінь-Каширський народний краєзнавчий музей | Переглядів: 562 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]