Головна » 2013 » Червень » 14 » На Волині засуджених ознайомили з музеєм Лесі Українки (ВІДЕО).
16:32
На Волині засуджених ознайомили з музеєм Лесі Українки (ВІДЕО).
На Волині засуджених ознайомили з музеєм Лесі Українки (ВІДЕО).
14 червня за сприяння заступника голови Ковельської райдержадміністрації, голови спостережної комісії Андрія Мигулі, заступника начальника Ковельської виховної колонії із соціально-виховної і психологічної роботи Юрія Філаретова був організований виїзд 4 засуджених Ковельської виховної колонії в літературно-меморіальний музей Лесі Українки с.Колодяжне з метою швидкої їх адаптації.
Завідувачка літературно-меморіальним музеєм Лесі Українки с.Колодяжне Віра Комзюк для неповнолітніх-засуджених провела екскурсію, в ході якої ознайомила з життям та творчістю поетеси. Громадський діяч, поет та журналіст Анатолій Семенюк розповів про важливі людські чесноти, а також любов до України, поваги до батьків, закликав бути активними членами суспільства та вручив збірки своїх творів.
Під час заходу з вихованцями колонії заступником голови райдержадміністрації, головою спостережної комісії Андрієм Мигулею, головним спеціалістом з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату райдержадміністрації, секретарем спостережної комісії Сергієм Мацюком були проведені профілактичні бесіди. Члени спостережної комісії старалися донести вихованцям думку проте, що вони є повноцінними членами суспільства і зобов’язані долучатися до подальшої суспільно-корисної праці з метою створення належних умов життя як для себе так і для своїх родин.
 
Категорія: Колодяжненський музей Лесі Українки | Переглядів: 709 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]