Головна » 2020 » December » 10 » Музей волинської ікони запрошує на відкриття виставки-продажу подарунків до новорічно-різдвяних свят!
15:48
Музей волинської ікони запрошує на відкриття виставки-продажу подарунків до новорічно-різдвяних свят!
Музей волинської ікони запрошує на відкриття виставки-продажу подарунків до новорічно-різдвяних свят!

16 грудня о 12 год. у Музеї волинської ікони розпочинає роботу виставка-продаж «Hand made. Подарунки до Різдва». Це спільний проєкт Музею волинської ікони та Технічного фахового коледжу Луцького національного технічного університету.

Відвідувачі виставки зможуть не лише познайомитися з творчими роботами новорічної і різдвяної тематики учнів та майстрів Технічного фахового коледжу Луцького НТУ, але й, за бажанням, придбати їх.

Hand made – одна з найпопулярніших і модних течій сучасності. У буквальному розумінні – це речі створені власноруч. Кожна рукотворна річ несе в собі тепло рук і частинку душі автора. І його натхнення, позитив і задоволення від роботи обов'язково залишає свій відбиток на виробі і передається новому власнику. Музей волинської ікони бере активну участь у популяризації цієї теми, тому на своїх експозиційних площах вже втретє представляє творчі роботи учнів та майстрів Технічного фахового коледжу Луцького НТУ. Живописці, технологи легкої промисловості, швачки і вишивальниці, флористи і майстри дизайну під час навчання творчо опановують малюнок, живопис, спецмалюнок, основи композиції, історію стилів у мистецтві та культурі. Отримані знання дають можливість учням творчо розвиватися і створювати унікальні і неповторні речі. Зі своїми творчими доробками вони беруть активну участь у науково-практичних та інтернет-конференціях, фахових семінарах, проводять відкриті заняття та майстер-класи. Вже традиційною стала участь коледжу у різноманітних конкурсах міського та обласного рівнів, міжрегіональних і всеукраїнських, у яких учні та майстри коледжу – завжди серед призерів.

Кожна робота, представлена на виставці – подарунок до Різдва та Нового року, а подарунки повинні бути різноманітними і задовольняти будь-який смак. Новорічні та різдвяні композиції, ялинкові прикраси, вишиті скатертини і серветки, велике розмаїття ангелів, ялиночок, місяців, подарункові черевички і рукавички, символ прийдешнього року та інші сувеніри чекають свого глядача та покупця! А ще подарують казковий настрій і неповторні відчуття сердечності й тепла.

Також ви зможете зробити фото біля святкової фотозони, яка облаштована у Музеї волинської ікони дизайнерами Технічного фахового коледжу Луцького НТУ.

Джерело: Музей волинської ікони

Категорія: Музей волинської ікони | Переглядів: 215 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]